У Києві дівчина стверджує, що її побив таксист. Все, що відбувалося, вона зняла на відео, однак у багатьох користувачів її скарги викликали сумніви. Про це пише спільнота «Київ оперативний» у соціальній мережі Facebook.

«Побив таксист або просто захотілося слави? Друзі, надійшло таке досить дивне відео від панночки, яка є директором автошколи «Автоледі». Нижче скидаємо її текст, але дуже хотілося б дізнатися правду, тому що дуже схоже на акторську гру... Ну, якось дуже дивно виглядає. Чи не так?», - запитує автор поста, публікуючи надіслані відеокадри і супроводжуючий їх текст.

«Мене побив таксист. Дівчатка! Вчіться їздити! Таксі - небезпека!», - закликає для початку дівчина – автор відео.

«Вчора третій урок був на авто учениці, яка поїхала додому сама. Вчора були страшні пробки, і я залишила машину на паркінгу в центрі, що б не тягнутися по пробках в центр, і потім назад. Сьогодні з ранку прокинулася в 5:45 (знаючи, що таксі з ранку викликати не так-то просто) з метою забрати авто з центру і бути на першому уроці в 7:30, в Голосієво», - розповідає дівчина, додаючи, що машину вона викликала тільки на 7:10.

«Приїхав. Їдемо. Дивлюся, не туди їде!!! Питаю, виявляється, ми їдемо на Лесі Українки, але не на бульвар, а на вулицю», - стверджує постраждала. За її словами, розвернутися і поїхати в іншу сторону таксист навідріз відмовився, так як «Мені все одно. У мене замовлення оформлене на вулицю Лесі Українки». Після дзвінка диспетчеру ситуація не змінилася, а дівчина подзвонила в поліцію і заявила, що її насильно утримують в таксі.

Популярні новини зараз

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Показати ще

«Зупиняється. Обходить авто і витягає мене з машини. Я підставляю ноги під колеса, оскільки в машині залишилися моя сумка, телефон. Він їде мені на ногу, потім вискакує з авто. Виймаю ключ, щоб він не поїхав з моїми речами, і кидаю в траву, забираю речі. Біжу, він наздоганяє мене і починається місиво. Камеру я додумалася включити тільки через хвилин 7-10», - розповідає дівчина, додаючи, що таксиста зупинили люди, що проїжджали повз.

«Актриса Великого театру!!! Її б'ють, як вона казала? Розпочалося місиво?? Але... при цьому вона не забуває весь час дивитися на камеру. Не знаю. Тут немає відео повністю. І не знаєш, хто винен. Але її погляд і дії не говорить про те, що побили. Це моя думка», «Тягне на Оскара!», «Ггггг! Реклама школи! Як театрально вона дивиться в камеру! І таксист такий, позує. Я думаю, якщо б це було правдою, перше, що зробив би таксист - вибив би телефон. Селфі-палиці не вистачає в цьому театрі абсурду», - вважають в коментарях кияни.

Нагадаємо, раніше під Львовом чоловік розгулював по вулиці з мішком патронів.
Як повідомляв портал Знай.uа, в Одесі таксистка привласнила гроші клієнтки поки вона спала в дорозі.
Також Знай.uа писав, що у Києві потерпілий самостійно знайшов і передав поліції людей, які вчинили у нього крадіжку.