У Києві зафіксували справжній театр абсурду. Комунальні служби столиці знову відзначилися, виконуючи дурні накази начальства. Вони поливали дерева під час проливного дощу. Цю дурість зафіксували громадські активісти. Про це пише Комуналка в Facebook.

В черговий раз комунальні служби столиці показали всю абсурдність своєї діяльності. Як виявилося, взимку з бюджету столиці були списані чималі суми коштів на прибирання снігу, якого не було цієї зими. Зараз комунальники пішли ще далі і почали поливати квіти і дерева під час дощової погоди.

Полив дерев в дощ Фото: скріншот

На відео видно, що в центрі Хрещатика стоїть машина з цистерною, а комунальники поливають туї, посаджені там недавно. При цьому йде дощ і очевидно, що полив не потрібен. Самі ж комунальники не вважають свою роботу марною і занурені в процес. Також на відео видно, що створюється видимість активної роботи комунальних служб навіть у дощ.

Вже кілька років кожен злива в Києві викликає потоп. Влада пояснює це старими комунікаціями та їх засміченістю. Тому гроші, витрачені на полив туй і на прибирання снігу в його відсутність можна витратити на більш потрібні статті і відремонтувати та замінити комунікації, щоб підземні переходи та вулиці міста не перетворювалися в ріки озера.

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Абсурдність нашої влади - не тільки робота комунальників, але і порушення всіх законів депутатами. У порушенні був причетний нардеп від слуги народу Тищенко. Він прокотився в маршрутці і не заплатив за проїзд. Сам обранець народу заявив, що у нього пільги, тому він має право кататися на громадському транспорті безкоштовно.

Нагадаємо, Знай.иа писав, що нардеп Тищенко прокотився зайцеам в маршрутці і пояснив свою порушення.

Знай.иа повідомляв, що в Києві горіла Олександрівська лікарня, підозрюють підпал.

Нещодавно Знай.иа передавав, що в лікарні "Феофанія" попрощалися з застреленим нардепом Давиденко.