Поліцейський з Київщини, який разом із колегою підозрюється у побитті та зґвалтуванні дівчини, нещодавно одружився. Про це повідомляється у сюжеті ТСН.

Зазначається, що після розголосу інциденту на особисту сторінку екс-поліцейського у соціальній мережі Facebook почали навідуватися розгнівані українці, які залишають принизливі коментарі під його фотографіями.

Особливу увагу хейтерів привернули знімки з весілля чоловіка – відповідно до інформації на його сторінці, він одружився трохи більше року тому.

Скрін, Facebook

Скрін, Facebook

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Показати ще

Чоловікові – 29 років. Він та його колега, 35-річний начальник сектору кримінальної поліції Кагарлицького ВП Обухівського відділу, підозрюються у зґвалтуванні, побитті та тортурах над дівчиною 1994 року народження.

Потерпіла попри залякування з боку зловмисників повідомила про інцидент лікарям та до правоохоронних органів, після чого чоловіків було затримано та звільнено з роботи. Їхній відділок поліції розформували, а самих гвалтівників відправили під арешт на два місяці без права внесення застави.

Нагадаємо, раніше під Києвом судили поліцейського за зґвалтування затриманої.

Як повідомляв портал "Знай.иа", в Запоріжжі впіймали збоченця, який полював на маленьких дівчаток.

Також Знай.иа" писав, що під Львовом неадекват влаштував погром в церкві.