Вже 31 травня столиця буде відзначати День міста. Мер Києва Віталій Кличко заявив, що цьогоріч святкування Дня Києва відбуватиметься в нетиповому для нас режимі, а саме святкування пройде онлайн. Зокрема, в онлайн-режимі проходитиме і традиційний "Пробіг під Каштанами".
За словами мера, День Києва проходитиме в онлайн-форматі. Наприклад, телеканал "Київ" транслюватиме живі концерти відомих українських виконавців, також покажуть програми про історію столиці.

"Традиційний "Пробіг під каштанами" відбудеться теж в онлайн-форматі. Там є цікава задумка. За всіх киян бігтимуть кілька людей. Вулиці перекривати не будуть. Організатори пропонують киянам долучитися до благодійної акції і зробити грошовий внесок — 100 гривень. Кошти спрямують на потреби українських лікарів та медичних установ: Центру дитячої кардіології, кардіохірургії МОЗ України та інших", — сказав на брифінгу Кличко.

Також мер Києва додав, що на киян чекають "сюрпризи" і в соцмережах — зокрема, святкові відеоролики. Наприклад, сьогодні, 29 травня Віталій Кличко на честь свята, що наближається, показав оригінальне відеопривітання. На ролику для киян "заспівали" пам'ятники.
Відповідне відео мер Києва розмістив на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

"Друзі! Цими вихідними Київ відзначатиме свій день народження. Не буде традиційних масових святкувань. Усі заходи передбачені в онлайн форматі. Але кожен з нас може зізнатися в любові до свого міста, прогулятися улюбленими місцями. Опублікувати фото і відео Києва.

На честь свята нашого улюбленого міста заспівали навіть столичні пам’ятники. «Старий київський романс» любові до Києва зазвучав голосами солістів капели Ревуцького, квартеру «Імпресіо» та Анни Зарецької. В аранжуванні керівника капели Ревуцького Олександра Круковського. Наша столиця - найгарніша і найдушевніша! Насолоджуйтеся Києвом, любіть його!", - написав мер Віталій Кличко.

Мер міста відзначив, що українська столиця – найгарніша і найдушевніша, а також закликав людей насолоджуватись Києвом, любити його.

Нагадаємо, що День Києва цьогоріч відзначатиметься у форматі онлайн і по телебаченню. Святкування розпочнеться ввечері 30 травня і закінчиться до вечора 31-го числа.

Популярні новини зараз

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Від Кличка вимагають перевірки магазинів "Рошен" та заборонених хостелів: антисанітарія та бруд

Як повідомляє портал «Знай.uа» Розлючені кияни нагрянули до Кличка, Хрещатик перекрито - "Ні квартир, ні грошей!"

Також «Знай.uа» писав, що Кияни випросили у Кличка повернути каштани на Хрещатик, але мер зробив хід не тим конем