На Поштовій площі до Дня Києва добудували і відкрили черговий долгосрой – пандус. Про це повідомив киянин Андрій Брігіда на своїй сторінці в Facebook. Він написав, що природа занадто очистилася під час карантину і сталося справжнє диво.

У столиці нарешті з'явився спуск з мосту на Поштовій площі у вигляді пандуса. Цей об'єкт до мосту прилаштовували протягом трьох років. В останній рік на нього витратили 7 мільйонів гривень і були запрошені нові підрядники, яким нарешті вдалося добудувати настільки складний об'єкт.

У Києві на Поштовій площі добудували пандус Фото: скріншот

Історія пандуса дуже цікава. Його почали зводити в 2017 році. Тоді проект всього споруди затягнув на 355 тисяч гривень. Решта суми була включена в загальну суму тендеру. В цій сумі значилася і вартість будівництва та реконструкції Поштової площі. Влітку 2019 року був оголошений тендер на завершення будівельних робіт. Загальна вартість тендеру 7 мільйонів гривень і термін закінчення робіт – кінець 2020 року.

Варто відзначити, що чергова злива в Києві привів до появи справжніх мочарів і річок на вулицях міста. Машини і люди тонули в потоки брудної води. при цьому в команді мера Кличка звинуватили у всьому річку Либідь, яка протікає через Київ під землею. Чиновники заявили, що річка не хоче приймати стоки. Виявилося, що річка Либідь вийшла з відведених їй підземними конструкціями берегів і стоки затопили місто.

Популярні новини зараз

Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку"

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що київські чиновники спихнули відповідальність за черговий потоп на річку Либідь.

Знай повідомляв, що Віктор Ляшко дав добро на ослаблення карантину в Києві.

Нещодавно Знай передавав, що кияни назвали найкращі райони міста і здивували всю країну.