Кияни, швидше за все, так і не дочекаються обіцяного мером столиці Віталієм Кличком метро на Троєщину. Про це написав нардеп Юрій Левченко на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

«Як треба зневажати киян, щоб так цинічно брехати? Мер-рекетир Віталій Кличко, готуючись до цьогорічних місцевих виборів, вкотре пообіцяв киянам запустити метро на Троєщину», - нагадує Левченко, додаючи, що наразі столичний градоначальник «хизується своїми "успіхами", мовляв, Шулявський шляхопровід же відкрили, і міст на Троєщину відкриємо».

При цьому нардеп додає, що Кличко дивним чином забув розповісти містянам про те, що будівництвом Шулявського шляхопроводу займався його товариш - забудовник Максим Микитась.

«Як так сталося, що кошторис цього проекту з 400 мільйонів зріс до шалених 1 млрд. 726 млн. грн., і чому там лише міст, замість всієї обіцяної нової розв’язки, під яку виділялися бюджетні кошти?», - запитує Левченко.

Скрін, Юрій Левченко

Популярні новини зараз

Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

Скрін, Юрій Левченко

«Метро на Троєщину – це черговий приклад брехні Кличка перед виборами. Метро на Троєщину до 2020 року - це так само, як говорити про те, що "в КМДА немає корупції", це розуміє кожен мешканець Троєщини», - наголошує Левченко, нагадуючи, що в зазначеному районі навіть не починали будувати жодної станції.

Зазначається, що раніше Кличко обіцяв побудувати метро на Троєщину під час виборів. «Прикметно, що Кличко - єдиний мер Києва, який за свою каденцію не відкрив жодної нової станції метро», - резюмує Левченко.

Нагадаємо, Знай писав, що київські чиновники спихнули відповідальність за черговий потоп на річку Либідь.

Знай повідомляв, що у Кличка похвалилися "золотим" пандусом за 7 мільйонів, - "Три роки будували..."

Нещодавно Знай писав, що обіцяні Кличком розв'язки перетворилися на "довгобуди": експерти розповіли про "корумповані" пріоритети та шантаж заради ТЦ.