У Києві сталося криваве злочин, у скоєнні якого підозрюють вітчима молодої дівчини. Жертвою став один, зайшов в гості. За первинною інформацією вітчим напав на хлопців, які зайшли в гості до дівчини, з ножем. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

Троє молодих людей зайшли в гості до подруги. Вітчим дівчини був в цей час вдома. З ним у них і стався конфлікт. Молодь покинула квартиру, але чоловік не заспокоївся. Він схопив ніж і накинувся вже на вулиці на хлопців. Один з них отримав смертельне поранення, від якого помер на місці. Двоє хлопців потрапив до лікарні.

Поліцейські розповіли, що підозрюваному, якщо його вина буде доведена загрожує до 15 років позбавлення волі, так як йому інкримінують вбивство з умислом.

В Києві не так давно побили і кинули помирати молодого хлопця, який підробляв кур'єром Глово. Поліція повідомила, що молодого чоловіка сильно побили і забрали у нього 1300 гривень. Наживою грабіжників став мобільний телефон молодої людини.

На Тернопільщині молодий чоловік вкрав 3250 доларів і 250 євро в онука своєї хрещеної матері. На ці гроші він відмінно провів ніч – замовив дівчат, а також купував дорогі спиртні напої, зняв готельний номер і замовляв таксі.

Популярні новини зараз

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок

Показати ще

Нагадаємо, Знай повідомляв, що в Києві знайшли тіло побитого кур'єра в занедбаному будинку.

Знай писав, що на Тернопільщині чоловік вкрав велику суму грошей і прогуляв на них всю ніч.

Нещодавно Знай передавав, що під Дніпром п'яний чоловік стріляв по підлітках.