Стало відомо про те, що в Київській області, співробітники правоохоронних органів затримали чоловіка, який вбив відразу трьох.

Таким чином, повідомляється, що кривава трагедія сталася в неділю, 7 червня в місті Фастів. Двадцятивосьмирічний місцевих жителя, у якого, до речі, раніше вже мали проблеми з законом, підозрюється в умисному вбивстві рідної сестри і ще двох квартирантів. Про це повідомило спільнота «Київ Оперативний» в соціальних мережах.

Також постраждала і його матір, в якої важке ножове поранення. Вона у важкому стані була відправлена до лікарні. В поліцію повідомили вже медики, які прибули на місце після виклику небайдужого місцевого жителя.

На місці були виявлені три тіла зі слідами від насильницької смерті. На місці працювала оперативна група. Був затриманий підозрюваний, він був на місці злочину. Він перебуває в ізоляторі тимчасового утримання.

Трохи згодом, стало відомо, що у чоловіка було вже раніше напрямок в психіатричну лікарню, проте, його туди не взяли, так як у нього не було грошей на лікування. Про це розповіла його мати, яка вижила. Вона також розповіла, що її врятувало лише диво, а точніше, ковдру, яке було поруч.

Популярні новини зараз

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

Нагадаємо, раніше Молодий українець повісився в прямому ефірі і звинуватив у своїй смерті поліцейських

Як повідомляє портал «Знай.іа» Жінконенависника і засновника "Чоловічого держави" Позднякова зарізали в Туреччині - ЗМІ

«Знай.іа» писав, що Харків'янка викинулася з вікна з немовлям на руках - стала відома деталь, яка все пояснює