У Київській області сталася НП, у ході конфлікту підстрелили депутата.

Про це повідомляє пресслужба поліції Київської області.

Так, стало відомо, що у селі Княжичі Київської області у п'ятницю, 12 червня між депутатом Броварської районної ради та його односельцями виник конфлікт. У ході перепалки політик отримав вогнепальне поранення.

Фото Національна поліція


Правоохоронці з'ясували, що інцидент між односельцями виник через поведінку малолітніх дітей. У ході перепалки батько дитини вистрілив у бік свого сусіда. За попередньою інформацією, потерпілим виявився депутат Броварської районної ради – у нього діагностували поранення нижніх кінцівок.

У соцмережах повідомляють, що конфлікт стався між депутатом Ігором Фірсовим та чоловіком на ім'я Павло Мацепа. За Мацепу заступився депутат Київської облради Олег Кищук.

"Батько дитини звернувся до мене по допомогу та попросив бути свідком зазначених протиправних дій депутата, наголосивши, що Ігор Фірсов, прикриваючись посвідченням депутата районної ради, намагається уникнути відповідальності за нанесення тілесних пошкоджень дитині", - написав Олег Кищук.

Популярні новини зараз

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Жодних довгих дієт та виснажливого спорту: надійний спосіб схуднути до літа

Показати ще

Скріншот


Правоохоронці, які працювали на місці події, вилучили у стрілка газову зброю, яка перероблена на травматичну, та направили її на експертизу. У результаті слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 122 ККУ (умисне нанесення і тілесного ушкодження середньої тяжкост).

Нагадаємо, Знай писав, що суд відпустив наркомана з-за того, що миші з'їли марихуану.

Знай повідомляв, що на Тернопільщині з психоневрологічного інтернату втік пацієнт.

Нещодавно Знай передавав, що у приватні руки віддали ділянку землі, на якому було кладовище.