У Києві Віталій Кличко знову осоромився. Цього разу причиною скандалу став новий світловий фонтан у Парку Партизанської слави, що в Києві.

Таким чином, повідомляється, що Віталій Кличко скрізь говорив про новому фонтані, що кияни дуже раді йому, і охоче проводять своє дозвілля тут. Але щастя тривало недовго.

Справа в тому, що діти прийшли пограти біля фонтанів, трохи освіжитися у спекотні літні дні, але там чекав неприємний сюрприз. Справа в тому, що фонтан не працює. І при цьому, невідомо, коли ж у нього закінчиться той самий «тестовий» період, і місцеві жителі і просто відпочиваючі зможуть насолодитися ним.

Поки що у мерії цю ситуацію ніяк не прокоментували. Про це написали в Telegram-каналі «Київ Зараз», а також прикріпили ролик з місця, де і встановлено фонтан.

Нагадаємо, що цей фонтан у Києві був відкритий трохи більше тижня тому. У Парку Партизанської слави проводили реконструкцію, і встановили також новий, яскравий фонтан.

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

пішохідний, складається з п'яти арок і переливається і світиться різними кольорами. Фонтан запрацює по закінчення капітального ремонту парку.

Нагадаємо, що у Києві у бійку вплуталися військові: двоє спецсвязистов відкрили стрілянину.

Знай.іа писав, що у Києві вандали познущалися над Контрактовою площею: сквер змалювали з балончиків