У Києві червнева спека, що настала після незвично холодного травня, вже побив декілька температурних рекордів. Незважаючи на те, що останнім часом над столицею почастішали грози і зливи, високі показники стовпчиків термометрів не поспішають здавати свої позиції. При такій спеці жителі міста нерідко йдуть на крайні заходи, щоб хоч трохи охолодитися. І не завжди вони обмежуються купанням у фонтанах. Один з таких курйозних випадків з «перегрітої» киянкою опублікували в співтоваристві «Київ сьогодні».

«Коли ну дуже жарко. Дарницька площа», - написали у співтоваристві автори посту, оприлюднивши відео, на якому напівоголена жінка йде по середині проїжджої частини, не звертаючи уваги на машини.

При цьому дама захоплено говорить з кимось по телефону, і її зовсім не бентежить той факт, що з одягу на ній – тільки нижню білизну тілесного кольору.

У чому причина такого зовнішнього вигляду і поведінки киянки без комплексів, залишилося невідомим для користувачів мережі. Можливо, вона посперечалася з ким-то і програла спір.

Напомним нещодавно майже гола українська Кардашьян прикрилася живою змією.

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян облягла силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.