Стало відомо про те, що відомий український далекобійник, Вадим Дубовський записав звернення до президента Володимиру Зеленському.

Таким чином, повідомляється, що Вадим Дубовський відповів на звернення Володимира Зеленського стосовно далекобійників стосовно того, що українські дороги зруйновані вантажівками, які їдуть перевантаженими по трасі.

Як відомо, далекобійник колишній киянин, але, вже практично десять років проживає в Чикаго, що в Сполучених Штатах Америки.

В Україні він став відомим у 2014 році після того, як в мережі стали набирати популярність ролики на мотиви радянських пісень, де Вадим Дубовський висміював Путіна і «ихтамнетов». І ось, він обурився від того, Володимир Зеленський звинуватив саме водіїв у тому, що в Україні є і погані дороги, і своє відеозвернення він розмістив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Дубовський розповів, що в США зовсім інша система для великовантажних автомобілів і порушувати закони не вигідно ні водіям, ні компаніям. У водіїв є можливості і прилади для самоконтролю і величезна відповідальність за порушення. Їм невигідно об'їжджати пункти контролю за вагою вантажу, так як це втрата часу і втрата палива.

Популярні новини зараз

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Показати ще

Якщо у водія в машині зайвий вантаж, то його суворо карає, а якщо в цьому є вина компанії, то вона може вмить перетворитися в банкрута.

Дубовський розкритикував Зеленського за відео і назвав його поведінку підлітковим, а також дав йому пораду: "Йди працюй! Тобі таку країну довірили!"

Нагадаємо, раніше Реформа Супрун може перетворити українців на сліпих і бездітних - у Києві протестують медики

Як повідомляє портал Знай.иа на Житомирі жінка вигулювала кішок в дитячих колясках - весь місто котиться від реготу

Також Знай.іа писав, що У Харкові з чорнобильської лікарні масово тікають медики, адже бояться лікувати заражених китайським вірусом