Стало відомо про те, що один зі столичних парків обробили різними хімікатами.

Таким чином, повідомляється, що співробітники одного з комунальних підприємств у Києві провели обробку парку з назвою «Перемога» різними хімікатами.

Про це розповіли в комунальному підприємстві з утримання зелених насаджень Дніпровського району. Сталося це в четвер, 2 липня.

У столиці парк Перемога обробили хімікатами, фото: скріншот з відео

Під впливом даного препарату, що вже через один день рослини повинні будуть усохнути. За даними комунальників, препарат можна використовувати в населених пунктах, оскільки він безпечний для людей і тварин.

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно

З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники

Показати ще

Тому, за словами комунальників, у парку «Перемога», який знаходиться у Дніпровському районі міста, можна без проблем знаходитися і з дітьми, і з тваринами, так як дані хімікати не несуть ніякої шкоди для їх організму.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що Віталій Кличко знову осоромився. Цього разу причиною скандалу став новий світловий фонтан у Парку Партизанської слави, що в Києві.

Таким чином, повідомляється, що Віталій Кличко скрізь говорив про новому фонтані, що кияни дуже раді йому, і охоче проводять своє дозвілля тут. Але щастя тривало недовго.

Справа в тому, що діти прийшли пограти біля фонтану, трохи освіжитися у спекотні літні дні, але там чекав неприємний сюрприз. Справа в тому, що фонтан не працює.

Нагадаємо, раніше В Херсоні прогримів потужний вибух, весь район поринув у темряву працюють рятувальники.

Як повідомляє портал "Знай.іа" Потужний пожежа охопила "київський Чорнобиль", - "їдкий дим і багато хімії в бочках".

Також Знай.іа" писав, що Під Харковом озвірілий онук задушив бабусю і чиркнув сірником, копи "позеленіли" від побаченого.