У Києві розгорівся черговий пожежа на Повітрофлотському проспекті. Про подробиці повідомили користувачі спільноти Київ Оперативний.

Як наголошується в повідомленні недалеко від місця спалаху знаходиться аеропорт «Київ» імені Ігоря Сікорського. Через пожежу на проспекті перекрили рух ускладнено рух громадського транспорту.

Крім того, стало відомо, що загоряння сталося в районі, де розташовані гаражі. Також інформацію про затримку руху електротранспорту підтвердили в Київпастранс. За даними комунального підприємства затримується рух тролейбусів №9 та №22 по проспекту Повітрофлотському у обох напрямках. Замість цього зазначені маршрути будуть ходити по вулиці Ернста до Депо №3.

Нещодавно у Харкові відбулося загоряння в дитячій поліклініці. З приміщення лікарні евакуювали 70 чоловік. Рятувальники з'ясували, що загорівся пластик на стінах в кабінеті офтальмолога. Вогонь швидко загасили.

У Львові пенсіонерка роками тероризує сусідів по будинку. Вона зносить сміття з усіх смітників в окрузі додому і складає його на горищі, в підвалі і у власній квартирі. Сміття нестерпно смердить на весь будинок, а нещодавно жінка влаштувала пожежу. Сусіди поскаржилися, що вона вже давно погрожує спалити весь будинок і підпалити сміття.

Популярні новини зараз

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

Показати ще

Нагадаємо, Знай повідомляв, що в Харкові загорілася дитяча поліклініка.

Знай повідомляв, що у Львові божевільна жінка погрожує підпалити житловий будинок.

Нещодавно Знай передавав, що в Польщі 40 українців постраждали в аварії.