У Києві рятувальники погасили автомобіль служби таксі, який загорівся в результаті зіткнення зі стовпом. Відповідною інформацією поділилася прес-служба ГУ ДСНС в Київській області.

Повідомляється, що інцидент стався в неділю, 5 липня. В 03:03 на гарячу лінію оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України в місті києві надійшло повідомлення про те, що в результаті ДТП загорівся автомобіль Skoda Fabia служби таксі "Bolt".

У Києві загорівся автомобіль служби таксі / фото: ДСНС в Київській області

На місце події на вулицю Радосинську, 120, Деснянського району столиці, прибули рятувальники 13-ї Державної пожежно-рятувальної частини. По прибуттю вони відразу ж приступили до гасіння пожежі, зумівши її ліквідувати в 03:25. Вогонь знищив моторне відділення, салон та лакофарбове покриття автомобіля.

До рятувальної операції залучили 2 одиниці пожежно-рятувальної техніки та 10 чоловік особового складу Головного управління ДСНС в місті Київ.

Популярні новини зараз

Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові"

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Попередньо, пожежа сталася внаслідок зіткнення зі стовпом, проте точна причина буде встановлюватися правоохоронними органами. На щастя, під час події ніхто не постраждав.

Нагадаємо, що у Києві на ПБК хлопець помер прямо під час нічної вечірки.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Києві господар-неадекват пса нацькував на перехожих.

Також Знай.иа писав, що у Києві чоловік випустив 8 куль у людини.