Кияни з 9 липня знову втратять проїзд по скандально відомому Шулявському шляхопроводу, зовсім недавно урочисто відкритого міським головою Віталієм Кличком. Про це повідомили в прес-службі столичної міськадміністрації.

За інформацією, наданою КМДА, на шляхопроводі дорожніми службами проводитимуться роботи по укладанню основної частини асфальтового покриття, які охоплять основні під'їзди до мосту.

Для проведення робіт проїзд по шляхопроводу необхідно тимчасово перекрити. У міськадміністрації обіцяють, що роботи з укладання дорожнього покриття затягнуться не більше, ніж на вісім-десять днів, однак точної дати їх закінчення не називають.

Коли кияни зможуть знову скористатися шляхопроводом, не ламаючи голову над тим, як об'їхати перекритий шляхопровід, поки не відомо.

Додамо, що Кличко має намір знести один з цехів заводу "Більшовик", щоб добудувати з'їзди з шляхопроводу і облаштувати там велодоріжки. Кінець ремонтних робіт був запланований на літо 2020 року.

Популярні новини зараз

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Нагадаємо, спливли "підводні камені" обіцяних Кличко станцій метро: передвиборчий "піар-хід" обійшовся в мільярди.

Як повідомляв Знай.uа, презентований Кличко Генплан зазнав краху: кияни вимагають "корупційний аудит" – опубліковано офіційне звернення.

Знай.uа писав, в розпал епідемії Кличко продовжує закидати гроші в Шулявський міст: сума сягає 500 мільйонів.