Стало відомо про те, що в Києві пропав підліток, якому всього п'ятнадцять років. Ніхто не знає, де він зараз знаходиться.

Таким чином, повідомляється, що Олесь-Богдан Топилко пропав у четвер, 16 липня близько 11 години вечора. Сталося це в районі станції метро Мінська, що в Оболонському районі.

На ньому була одягнена чорна футболка, джинси синього кольору, а також кросівки. З аксесуарів рюкзак синьо-блакитного кольору.

Якщо є якась інформація про його місцезнаходження, повідомте поліцію на 102 або його сестрі 0984755802. Про це пише співтовариство Київ Оперативний в соціальній мережі Facebook.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що поліцейські повернули додому загубленого хлопчика. Про це розповіли на сторінці Ювенальної превенції Прикарпаття у соціальній мережі Facebook.

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Повідомляється, що 11-річного підлітка, Гумена Івана Михайловича, з села Берлоги Рожнятівського району, який раніше був оголошений в розшук як зниклий безвісти, знайшли в місті Калуш та повернули додому.

Вночі в поліцію Рожнятівського району надійшло повідомлення про те, що хлопчик поїхав кататися на велосипеді близько 19:00 і не повернувся додому.

Вранці співробітникам ювенальної поліції надійшла інформація, що хлопця на спортивному велосипеді білого кольору бачили в Калуші. Після цього вони повідомили поліції Калуша, що розшукуваний може знаходитися в їх місті.

Через деякий час в поліцію Калуша надійшов дзвінок від місцевого жителя, який повідомив про місцезнаходження хлопчика.

Нагадаємо, Знай писав, що київські поліцейський зупинили дитини, який їхав на велосипеді по жвавій трасі без дорослих. Хлопчик відправився до бабусі з Києва в Житомирську область без відома мами.

Знай повідомляв, що на Прикарпатті поліція оголосила в розшук блакитнооку дівчину.

Також,"Знай.иа" писав, що на Закарпатті горе-мати втратила доньку в лісі.

Мати взяла 9-річну дочку і пішла в ліс за грибами. Під час походу у дівчинки порвалася взуття. Мати нічого не придумала краще, ніж залишити дитину в лісі і піти додому за змінною парою.