З 21 липня відновлять роботу шість муніципальних дитячих санаторіїв. Про це мер Києва Віталій Кличко написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook .

"З 21 липня ми відновлюємо роботу шести муніципальних санаторних закладів для дітей. І з 27 липня столичні діти, які цього потребують, зможуть почати реабілітацію та лікування. Цей тиждень потрібна санаторіям для оформлення путівок дітям", - написав Кличко.

Він зазначив, що санаторії будуть працювати з дотриманням суворих санітарних правил і регламентів і будуть заповнені на 50%.

"Днями перевірили готовність до відновлення роботи після карантину дитячого санаторію "Орлятко" у Ворзелі. У санаторію гастроентерологічний і ортопедичний профіль..., - повідомив мер столиці. - Також, турбуючись про здоров'я наших дітей, в цьому році плануємо відкрити ще два відділення для реабілітації дітей з кардіоревматологічними захворюваннями - у санаторії "Лісова поляна" та ендокринологічними захворюваннями - в санаторії "Ялинка", - зазначив Віталій Кличко.

Популярні новини зараз

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

Нагадаємо, в Києві можуть продовжити адаптивний карантин ще на півтора року – до 2022. Але про посилення карантину поки що ніхто не говорить.

Про це повідомив глава Держпродспоживслужби в місті Києві Олег Рубан у вівторок, 14 липня.

За його словами, щоб завершилася пандемія має перехворіти коронавірусом 80% населення України. Рубан підкреслив, що незабаром вакцини точно не буде.

Крім того, через півтора року китайський вірус буде продовжувати циркулювати в нашій країні, але українці будуть переносити його як звичайну застуду.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Києві ресторанний комплекс Queen Kyiv знову порушив карантин, влаштувавши багатолюдну вечірку, яка тривала всю ніч

Як повідомляє портал «Знай.ua» Кличко обсипає своїх дружків золотим дощем, поки кияни давляться водою і хлібом на карантині.
Чергова надбавка для заступників Кличко

Також «Знай.ua» писав, що У Києві на Шулявському шляхопроводі почали масштабне асфальтування, а також прокладення інженерних мереж