Мер Києва Віталій Кличко розповів, що в Києві відновлюється робота шести муніципальних санаторних закладів для дітей.

Про це мер столиці повідомив на своїй сторінці в Facebook.

"21 липня ми відновлюємо роботу шести муніципальних санаторних закладів для дітей. І з 27 липня столичні діти, які цього потребують, зможуть почати реабілітацію та лікування. Цей тиждень потрібен санаторіям для оформлення путівок дітям", – написав Кличко.

Він також звернув увагу, що обов'язкова умова роботи санаторіїв - заповненість на 50%, вони будуть працювати з дотриманням суворих санітарних правил і регламентів.

Також Кличко повідомив, що у цьому році в Києві планується відкрити ще два відділення реабілітації для дітей: в санаторії “Лісова поляна” (для реабілітації дітей з кардиоревматологическими захворюваннями) і в санаторії “Ялинка” (для дітей з ендокринологічними захворюваннями).

Нагадаємо, що на початку липня у зв'язку з пом'якшенням карантину Міністерство охорони здоров'я України дозволило перейти до наступного етапу ослаблення карантину Києву.

Популярні новини зараз

Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК

Елітні татусі із синами "раптово" стали інвалідами: викрито схему "ухилення" від ТЦК

Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки

Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати

Показати ще

Соличные влади дали дозвіл на відновлення роботи кінотеатрів, музеїв, театрів, басейнів та інших розважальних комплексів.

Про це 6 липня йдеться на сайті Моз.

Моз виключив Київ зі списку регіонів, яким забороняється послаблювати карантинні обмеження через епідеміологічної ситуації з коронавірусом.

Наприклад, у Києві дозволили ресторанах і кінотеатрах працювати всю ніч. А також їм дозволили роботу після 22:00. З дотриманням санітарних норм.

Робота розважальних закладів та проведення культурно-масових заходів, як і раніше обмежена до 22:00.

Також портал Знай.uа писав, що Ослаблення карантину не світить: МОЗ назвало регіони, які не готові до зняття обмежень
Раніше портал "Знай.uа" писав, що Вибори мера Києва: Кличко не рятує панічний ремонт доріг, рейтинг Пальчевського зростає з кожним днем
Також портал Знай.uа писав, що Не тільки метро: Ляшко назвав головні джерела вірусу в Україні

https://www.youtube.com/watch?v=MYASgTM_Tv8