За минулу добу найбільше хворих коронавирусною хворобою COVID-19 зафіксували в Києві (132 випадки), Львівській (149) та Івано-Франківській (118) областях.

Мер Києва Віталій Кличко зазначив, що за минулу добу коронавірус був виявлений у 132 киян. Таким чином, кількість випадків коронавірус у столиці зросла до 7 932.

За словами Кличка, в лікарню госпіталізували 29 пацієнтів з коронавірусом, інші знаходяться в самоізоляції.

Серед тих, хто захворіли: 54 жінки віком від 22 до 77 років. Та 6 дівчаток – від 5 до 17 років. 66 чоловіків віком від 18 до 88 рокiв. І шестеро хлопчиків від одного року до 17. Захворіли, зокрема, і троє медиків.

За добу найбільше випадків захворювання виявили у Дніпровському районі – 22, у Дарницькому – 19, а також у Солом’янському районі – 16 випадків.

Популярні новини зараз

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу

Показати ще

“У нас є і приємні рекорди. Нещодавно коронавірус подолала жінка, якій 93 роки. Її днями виписали з лікарні. А раніше вилікувалася киянка, якій 95 років”, – повідомив про це Віталій Кличко у своєму Телеграм-каналі.

Нагадаємо, що у Печерському районному суді Києва зафіксували спалах коронавіруса.

Зараз проводять тестування на COVID-19 всіх контактних осіб працівників суду.

Для забезпечення кожному доступу до правосуддя, суд продовжує працювати в штатному режимі.

"Повідомляємо учасникам судових засідань та відвідувачів суду, у працівників Печерського районного суду міста Києва підтверджений діагноз COVID-19... Вирішується питання про проведення дезинфікуючих і профілактичних заходів в суді", - повідомляє портал "Судова влада України".

В райсуді просять з розумінням поставитися до тимчасових профілактичним заходам, які пропонують громадянам скористатися можливістю подати свої заяви і звернення в суд через поштову скриньку суду.

"Просимо утриматися від участі в судових засіданнях, якщо слухання не передбачають вашого обов'язкової присутності, а також від особистого відвідування суду для подачі позовів, заяв, скарг, клопотань та інших звернень", - зазначено в повідомленні.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що Кличку показали справжню думку киян, мостами не відбудешся: про що свідчать рейтинги

Також портал «Знай.uа» писав Безробіття після карантину: українцям склали список найбільш затребуваних вакансій

Також портал «Знай.uа» писав, що Замучена карантином Валевська прорвалася до фанатів: "Прямо зараз"

https://www.youtube.com/watch?v=LrrHL_nBUtw