Хворим киянам доводиться добиратися до лікарень на розбитих, старих каретах швидкої допомоги. Один з таких транспортних засобів в соцмережах продемонстрував городянин, якому знадобилася госпіталізація. Відповідне повідомлення він оприлюднив у телеграм-каналі «Х**вий Київ», супроводивши його фотознімками.

«Пам'ятаєте, як Віталя купував нові скоряки? Ну, ось. Трапилася нагода покататися. Комфортабельно, затишно! А головне - встановлено найсучасніше обладнання, якому позаздрить будь-яка європейська клініка», - з іронією підписав свій пост обурений киянин.

Фото: «Х**вий Київ»

Фото: «Х**вий Київ»

«Їхав на операцію в інститут Амосова», - додає користувач під ніком "KOKOS".

Популярні новини зараз

Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари

В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ

Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки

Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів

Показати ще

На опублікованих кадрах – старий, розбитий автомобіль швидкої допомоги, в якому з «обладнання» - лавка для перевезення хворих. При цьому підлога автомобіля застелена якоюсь картонкою незрозумілого призначення.

Варто відзначити, що такі швидкі зазвичай використовуються в нашій країні для транспортування хворих, які не перебувають у критичному стані.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що харків'янам показали кілометровий ганьба Кернеса: "Пацієнтам боляче, а лікарів задолбали".

Поки в центрі Харкова десятки мільйонів йдуть в парки і сквери, біля міських лікарень коїться справжнє пекло.

Також портал «Знай.uа» писав, що Під Харковом пропала 17-річна матуся - вдома чекає заплаканий малюк

Також портал «Знай.uа» писав, що Забудовники за допомогою Кличка "присмокталися" до грошового потоку на будівництво Подільського мосту, - ЗМІ