Київським правоохоронцям довелося рятувати жінку, яка чомусь вирішила покинути свою квартиру, скориставшись мотузкою власного виготовлення. Про це розповіли в патрульній поліції столиці.

За інформацією правоохоронців, до них зателефонували очевидці події, які повідомили, що жінка спускається з шостого поверху висотки на вулиці Оноре де Бальзака по мотузці, зв'язаній з простирадел.

Коли патрульні прибули на виклик, вони дійсно виявили жінку, що звисає над землею на рівні п'ятого поверху. Ні влізти назад, ні спуститися нижче вона вже не могла – руки і ноги «скелелазки» втомилися, сил більше не було. У будь-який момент жінка ризикувала зірватися вниз і розбитися.

Патрульні оперативно домовилися з мешканцями п'ятого поверху, щоб їх пропустили на балкон для надання допомоги постраждалій. Поліцейським вдалося схопити жінку і втягнути її в квартиру сусідів з нижнього поверху.

Популярні новини зараз

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показати ще

Виразно пояснити поліцейським, що саме штовхнуло її на подібний вчинок, врятована не змогла. Єдине, що зрозуміли правоохоронці: вона поспішала на зустріч до знайомого, але не врахувала власних можливостей.

Раніше портал " Знай.ua" писав про те, що Під Дніпром тонни піску поховали молоду сім'ю-загинули люблячий Татко і маленька принцеса.

Також портал " Знай.ua" писав, що Під куполом Української церкви відкопали дитячі черепи-Знахідка повалила в жах селян

Також портал " Знай.ua" писав, що Під Дніпром юний герой допоміг собаці-полонянці з баклажкою на голові-рятували всім містом