Сьогодні, 11 серпня, у місті Біла Церква з реабілітаційного центру "Згагода" пішла та пропала 14-річна Юлія Павловська.

Про це повідомили на сторінці "Розшук дітей ГУНП в Київській області за сприяння ПрАТ Київстар" у Faсebook.

Дівчина близько 13:00 самовільно залишила територію Центру соціально-психологічної реабілітації дітей "Злагода".

Прикмети: зріст 155 см, на вигляд 16-17 років, повної статури, обличчя кругле, очі сірі, губи повні, волосся світло-русе, до плечей, кінці пофарбовані у рожевий колір.

Одягнена: чорна футболка, чорна спідниця, білі кросівки.

Популярні новини зараз

Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень

В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу

Показати ще

"При наявності будь-якої інформації щодо можливого місця знаходження дівчини, повідомляти за номером спецлінії поліції 102", - йдеться у повідомленні.

Нагадуємо, на Київщині поліцейські розшукують зниклу дівчинку. Про це розповіли на сторінці поліції Київської області у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що 9 серпня близько 12: 00, в місті Яготин 12-річна дівчинка Софія Недобой вийшла з дому і не повернулася. Місце розташування дівчинки невідоме досі і на зв'язок вона не виходила.

У пошуках Софії задіяні співробітники місцевого відділення поліції, ювенальні поліцейські, співробітники Переяслав-Хмельницького відділення поліції, кінологи з собаками та бійці Нацгвардії України.

Прикмети дівчинки, за якими її можна пізнати:

Вік - 12 років. Зріст — 165-170 сантиметрів. Статура - худорлява. Волосся - темне. Стрижка - коротка (каре). Колір очей — карий. Форма обличчя - овальна.

Софія була одягнена в джинси сірого кольору, темно-синю сорочку в червону клітинку і чорні кеди з малюнком аніме. При собі мала рюкзак чорного кольору.

Раніше портал " Знай.ua" писав про те, що Під Чернівцями зникла пенсіонерка з синцем під оком-нічого не пам'ятає, вся в червоному

Також портал " Знай.ua" писав, що Під Запоріжжям шукають школяра в капцях-втік з-під крапельниці

Також портал " Знай.ua" писав Головне за ніч: "рука Путіна" у вибуху Бейрута, скасування субсидій і авіарейсів, пастка для українців на Донбасі