У Київській області підлітка підозрюють у вбивстві неповнолітньої дівчинки. Про це розповіли на сторінці поліції Київської області у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що співробітники Яготинського відділення поліції повідомили 15-річному підлітку про підозру у вбивстві 12-річної дівчинки. Хлопця звинувачують за п.2 ч. 2 ст 115 (умисне вбивство) ККУ. Згідно з цією статтею йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічно.

Читайте Знай в Google News!

Раніше в поліції повідомляли, про зникнення 12-річної жительки міста Яготин Софії Недобой, яка пішла з дому в ніч на 10 серпня і не повернулася.

Софія Недобой, фото: Facebook Поліція Київської області

Популярні новини зараз

Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду

Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

Під час проведення пошукових заходів правоохоронці затримали 15-річного місцевого жителя, друга Софії, який зізнався у вбивстві зниклої дівчинки.

Хлопця затримали в порядку ст.208 КПК України. В даний момент він знаходиться в ізоляторі тимчасового утримання.

Вирішується питання про обрання запобіжного заходу затриманому у вигляді утримання під вартою. Правоохоронці звернуться до суду з відповідним клопотанням.

повідомлення поліції Київської області: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Києві спіймали хлопця, якого підозрюють у зґвалтуванні. Затримати зловмисника вдалося завдяки уважності небайдужих громадян.

Як повідомляв портал "Знай.uа", поліцейські затримали звіра, який позбавив життя Закарпатського священика і кинув розкладатися біля зупинки.

Також, "Знай.uа" писав, що під Чернівцями зникла пенсіонерка з синцем під оком. Вона пішла з дому 28 липня 2020 року близько 23:00, і до теперішнього часу не дала про себе знати і не виходить на зв'язок.