Жінка, яка в Києві намагалася спалити частини тіла чоловіка, виявилася власницею юридичної компанії. За шість років до НП вона закінчила Національну академію внутрішніх справ.

Про подробиці моторошного вбивства написав портал OBOZREVATEL.

Повідомляється, що 5 серпня під час відпрацювання території Деснянського району Києва поліцейські виявили в лісосмузі багаття, а поруч – жінку, яка хотіла знищити "підозрілі предмети".

Копи завадили її діям і з'ясували, що невідома намагалася спалити кінцівки людського тіла. Пізніше, правоохоронці встановили особу загиблого чоловіка та приміщення, де також виявили останки.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

"Жертва-житель Дніпровського району, 1981 року народження. У його квартирі ми знайшли Інші частини його ж тіла, поспілкувалися з сусідами і встановили, що він і жінка, яку виявили в лісосмузі, раніше були знайомі. А потім у порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України її затримали", – розповівши в. В. О. начальника ГУНП у м. Києві Віктор Нечитайло .

Жінку виявили близько третьої години дня в лісопосадці навпроти будинку № 4 по вулиці Кубанської України.

У тліючому багатті лежали чоловічі кисті, інші частини рук - у великому пакеті. За словами джерела, жінка назвала себе, проте пояснити те, що відбувається не змогла.

"Виглядало, ніби вона в стані шоку"– розповів один з правоохоронців.

Підозрювана жила на Березняках. За інформацією правоохоронців у тому ж будинку, де і жертва злочину-правда, в іншому під'їзді.

Під час огляду квартири чоловіка поліцейські і виявили його розчленоване тіло. Біля вхідних дверей в простирадла були замотані грудна клітка з головою, а в холодильнику в пакетах лежали таз і внутрішні органи.

Джерело розповіло, що жінка орендувала квартиру в цьому будинку, а чоловік жив у власній квартирі.

Один із сусідів повідомив, що чоловік ні з ким особливо не спілкувався, був досить відлюдним. А квартира нібито дісталася йому у спадок від батька.

"Дуже шанована людина була, працювала в Міністерстві"– додав сусід.

Також він повідомив, що кілька разів бачив підозрювану у вбивстві. Жінка, яка намагалася спалити кисті рук чоловіка з сусіднього під'їзду, дійсно була знайома з жертвою. А ось що послужило причиною вбивства, поки точно невідомо.

Правоохоронці перевіряють всі версії, в тому числі спробу заволодіти житлоплощею жертви.

Патрульна поліція, скріншот

Як стало відомо про підозрювану, то вона з 2005 по 2012 рік вона працювала в управлінні праці та соцзахисту населення Вінницької міськради.

А в 2015-му році в Шевченківському районі Києва жінка зареєструвала ПРИВАТНЕ ПІДПРИЄМСТВО, що надає юридичні послуги. Підозрювана у вбивстві є єдиним засновником і керівником цієї компанії.

Затриманій оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Їй загрожує до 15 років позбавлення волі. Однак правоохоронці перевіряють її на причетність до інших подібних злочинів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Дніпрі пекельний легковик розчленував пішохода на ходу-тіло збирали по дорозі

Як повідомляє портал «Знай.иа» Таємниця смерті репера з України Картрайта: дружина загиблого пройшла слідчий експеримент

Також «Знай.иа " писав, що Збожеволілий киянин "розібрав" тещу по частинах, - лігво звіра брали штурмом