У Києві чоловік "оголосив війну" припаркованим автомобілям. Про це розповіли на сторінці "Київ Оперативний"у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що сьогодні, 12 серпня, близько 05:00, на бульварі Верховної Ради п'яний чоловік ударами ніг пошкодив 7 припаркованих автомобілів.

Читайте Знай в Google News!

На місце події викликали поліцейських, які затримали дебошира, закували його в наручники і відвезли до відділку.

повідомлення Київ Оперативний, скріншот: Facebook

Популярні новини зараз

Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки"

В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки

Показати ще

У коментарях до повідомлення один з користувачів розповів, що був у дільниці в цей день і його запросили як понятого по даному арешту.

За його словами, чоловіка звуть Олександр і його справу за прискореною процедурою передали до суду. При цьому він не міг нормально пояснити, що підштовхнуло його на псування чужого майна і лише сказав, що у нього проблеми в сім'ї.

Чоловік зазначив, що Олександр явно не усвідомлював суму завданих ним збитків, оскільки сам став називати суми компенсації, які були дуже маленькими.

коментар до повідомлення Київ Оперативний, скріншот: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Бердянську в черговий раз зруйнували фігурку "пісяючого" хлопчика у фонтані. Вандали знову взялися за старе.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Тернополі невідомі зіпсували об'ємну фразу для фотосесій у центрі міста "I love Ternopil". Небайдужий мешканець міста показав справжню любов тернополян до міста.

Також, "Знай.uа" писав, що у Львові вандали осквернили Меморіал Героїв Небесної Сотні. Невідомі "графітчики" змалювали підпірну стінку і перила Меморіалу.