У Києві одна п'яна компашка серед ночі сильно заважала жителям найближчих будинків відпочивати. П'яні кияни сиділи настільки голосно, що люди викликали поліцію.

Про це пише "Київ Оперативний" у соцмережі Фейсбук.

Поліція, яка приїхала на виклик, спробувала спокійно врегулювати конфлікт. Але до нещастя копів серед бешкетників виявився "блогер", який вирішив, що він знає, як потрібно спілкуватися з правоохоронцями.

"Бухаючи в мотлох компашка сиділа біля пивного магазину, який знаходиться в житловому будинку. Сиділи вони настільки голосно, що люди не могли спати і викликали поліцію.Поліція намагалася спокійно врегулювати конфлікт і, як завжди, з'явився «блогер», який десь щось бачив і розуміє як спілкуватися з правоохоронцями». Його кєнт відразу дістав мобільний і почав все знімати.До речі, один з цієї компашки ще й виклав цей Відос на фб і зазначив всі можливі правоохоронні органи, мовляв " дивіться, мєнтовській бєспрєдєл »",- написав автор під відео.

Популярні новини зараз

Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів

Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Показати ще

Те, що відбувається вирішив зняти на камеру друг "блогера", а після оприлюднити в соціальних мережах для того, щоб зганьбити поліцейських. Але його план виступив замість нього і користувачі мережі стали на місце копів при цьому поставивши на місце вискочок:

" Ось сусіди б вийшли з холодною водичкою ( на перший раз) і вилили на них!! Не доходить-ще раз і поліцію!! Знімати то було б ні чим!!", " Дайте на цього "бандоса" ссилочку! Так, чисто щоб місто знало героя!", " Скажу поліції 👍", " Алкашний безпрідел!", " Давно напевно кийками по горбу отримували".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше П'яний, як чіп, футболіст відірвався в нічному клубі з дружиною колишньої легенди

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Запоріжжі синій "балерун" влаштував дикий балет у центрі міста

Також «Знай.иа " писав, що У Києві озвіріла банда жорстоко розправилася з іноземцем- "не такий" колір шкіри