У Києві сталася чергова аварія за участю дитини. Цього разу малюк на велосипеді потрапив під мотоцикл. Зіткнення, на щастя, не призвело до важких травм, але інцидент вартий уваги. Відео було опубліковано на сторінці Київ Оперативний у Facebook.

Аварія потрапила в об'єктив камери відеореєстратора. На ринку Юність в Києві в невстановленому для переходу пішоходів місці переходили батько і син з велосипедами в руках. Автомобіль пригальмував, щоб зупинитися і пропустити їх. Дитина почала переходити першим і побіг вперед. Через машину виїхав мотоцикліст і впав разом з дитиною на асфальт.

Після цього батько дитини кинув велосипед і побіг до дитини і мотоцикліста. Травм ніхто не отримав. Наїзник мотоцикла піднявся самостійно, йому допомогли підняти його транспортний засіб. Дитина злякалася і розплакалася.

У підписі до відео говориться, що цьому батькові можна сміливо присвоїти звання «батько року».

Нагадавши, Знай писав, що на Івано-Франківщині сталася смертельна ДТП. У день трагедії 26-річний Петро Трембицький сів за кермо Mercedes Vito в стані алкогольного сп'яніння. Він зіткнувся з автомобілем ВАЗ на швидкості близько 200 км на годину. Від удару автомобіль перекинувся, сам же Петро не постраждав, а ось водій і пасажири другого авто загинули на місці.

Популярні новини зараз

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Також Знай повідомляв, що в Дніпрі Автомийник викрав автомобіль і потрапив в аварію.

Нещодавно Знай передавав, що в Дніпрі сталася ДТП, в якій чоловікові відірвало ногу. Він помер від крововтрати на місці аварії.