Вчора, 13 серпня, випустили «під особисте зобов'язання» із залу Оболонського районного суду чоловіка, який скоїв розбій.

Більше двох років тому, 18.03.2018 приблизно о 16:30, в Києві недалеко від станції метро Героїв Дніпра, на вулиці Озерній, неадекват з молотком напав на жінку. Він бив її по голові, для того, щоб забрати сумку.

Це побачили перехожі і мешканці найближчої будинків. Викликали поліцію і погналися за розбійниками. Через 5 хвилин переслідування був затриманий патрульними поліцейськими.

Як стало відомо, неадекватного нападника звати Ахмедов Шамсі Батурович і вчора, 13 серпня, його випустили «під особисте забов‘язання» із зали Оболонського районного суду. Про це повідомив Киев Оперативный.
"На користь потерпілої оце створіння має сплатити 20 тис гривень. Ну і державі (за проведені експертизи) - 8 тис гривень.

Ахмедова Шамсі Батуровича виправдали за вчинення розбою у зв’язку із «не доведеністю в діяннях обвинувачуваного складу кримінального правопорушення», а за тілесні ушкодження йому зарахували строк попереднього ув’язнення.

От і все. Судді: Жежера, Майбоженко, Луценко.", - йдеться на сторінці facebook Киев Оперативный.

Популярні новини зараз

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

"Дуже сподіваємось, що прокуратура міста Києва оскаржить це рішення.", - додається в повідомленні.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що У Дніпрі хлопець жорстко познущався над дитиною, батьки вимагають покарати нелюда: "Заманив у ліс, і..."

Також портал «Знай.uа» писав, що На Львівщині затримали неадекватів, які влаштували "дикий Захід" на АЗС - в одній руці пляшка, в іншій - пістолет

Також портал «Знай.uа» писав, що Двоє розбійників зв'язали та пограбували хмельниччанина - "приробили ноги" старовинним іконам