У Києві чоловік намагався зістрибнути з сьомого поверху висотного будинку, розташованого на Дарниці. Про це розповіли в співтоваристві «Київ Оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Зазначається, що у вікні багатоповерхівки стояв чоловік. Зняти його з вікна і запобігти спробі самогубства вдалося патрульним поліцейським. Їм повідомили про неосудного чоловіка, який знаходиться на небезпечній висоті з явним наміром стрибнути вниз.

Прибувши на місце виклику, правоохоронці вступили в розмову з 34-річним чоловіком, готовим вчинити страшний вчинок. Поки один патрульний намагався відвернути його, другий різко схопив чоловіка і затягнув у квартиру.

Пізніше потенційного самогубцю цілим і неушкодженим передали медикам швидкої допомоги.

«На жаль, таких випадків дуже багато. Причому частіше люди дійсно просто намагаються привернути увагу, ніж накласти на себе руки. Дуже шкода, що в Україні не особливо розвинені безкоштовні Психологічні служби, а нормального психолога люди не можуть собі дозволити фінансово, та й багатьом просто соромно звернутися за допомогою (ну або до психіатра і приймати антидепресанти)», - зазначають у коментарях до повідомлення українці.

Популярні новини зараз

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Показати ще

Раніше портал " Знай.ua" писав Штраф заплатять самі собі: копи влаштували Uber зі службового авто

Також портал " Знай.ua " писав, що Під Дніпром горе-квартирантка розгромила квартиру і по-тихому змилася-господиня обімліла від жаху

Також портал " Знай.ua " писав, що в Хмельницькому патрульні поцупили нервового чоловіка з даху висотки: "стрибаю!"