У селі Софіївська Борщагівка чоловік покінчив життя самогубством на робочому місці. Він залишив записку співробітникам і рідним. Про це пише Обозреватель з посиланням на власні джерела в правоохоронних органах.

На будівельному майданчику в селищі Софіївська Борсщагівка покінчив з життя охоронець. Його виявили вранці, коли робітники прийшли на роботу в калюжі крові. Повідомлення про самогубство надійшло на гарячу лінію поліції 19 серпня рано вранці. Будівельники повідомили, що вони виявили тіло охоронця з різаною раною на шиї.

На місце прибули патрульні поліцейські та слідчі. Вони з'ясували, що чоловік перерізав собі горло канцелярським ножем і залишив передсмертну записку з проханням пробачити його.

Нагадавши, Знай повідомляв, що в Харкові молода людина вирішила вбити себе, але не просто так, як це прийнято вночі, а привселюдно і в прямому ефірі. Він довго готувався і обіцяв зробити щось таке, що запам'ятається. весь цей час його знімав на камеру ще одна людина. Також молодий чоловік пересувався на інвалідному візку і йому допомагав ще один чоловік. Все дійство тривало до темряви, поки поліції не набридло. Молодика скрутили і забрали приготовану зброю.

Також Знай повідомляв, що в Херсоні поліцейські виявили молоду маму з трирічною дитиною на руках, яка збиралася повіситься на очах у дитини. Її з петлі врятували патрульні поліцейські, які опинилися поруч.

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що київські поліцейські врятували від невірного кроку киянина. Чоловік збирався стрибнути з балкона 7 поверху. копам вдалося умовити його не робити цього.