Найбільший прапор України довелося спустити після тижня відкриття.

У четвер, 27 серпня в Києві "з технічних причин" опустили найбільший прапор України.

Про це інформує видання Вести.

Як заявили співробітники комунальної служби, прапор з невідомих причин почав рватися. Припускають, що сталося це або через сильний вітер, або через поганий матеріал, з якого було зшито полотнище.

Співробітники комунальної служби запевняють, що у них в запасі є ще п'ять прапорів, які юили зшиті з різних тканин.

Популярні новини зараз

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів

"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

За їхніми словами, спочатку вони спробують зашити пошкоджене полотнище і спробують підняти той, що є зараз, а в разі, якщо це не вийде, то піднімуть один з п'яти запасних прапорів.

Нагадаємо, що в Києві, у суботу ввечері, 22 серпня, напередодні Дня Державного Прапора України мер Кличко підняв головний прапор країни на новому флагштоку на пагорбах поруч з Національним музеєм історії України у Другій світовій війні . Почесними гостями церемонії стали ветерани АТО, громадські діячі, представники дипломатичного корпусу, відомі українські спортсмени та культурні діячі, політики та представники бізнесу.

"Для мене сьогодні - дійсно хвилююча подія. Багато часу і багато зусиль знадобилося, щоб втілити цей проект. Щоб над столицею України майорів наш державний прапор. Так, не все було просто. Але цей день настав! Ми піднімаємо найвищий і найбільший прапор України-один з головних символів держави"– - сказав Кличко.

Раніше портал "Знай.ua" писав про те, що Миротворець з Хмельниччини підняв рідний прапор на найвищій точці Кіпру: "З Днем Незалежності, Україно!"

Також портал "Знай.ua" писав, що Розлючені українці погрожують "розстріляти" Сердючкиного "кролика з прапором": "У людей немає мізків"

Також портал "Знай.ua" писав, що Сотні львів'ян вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні та АТО - віддали життя за Україну