Таку думку на своїй сторінці в Facebook висловив політолог і блогер Кирило Сазонов.

"Депутати Київради не голосують за підозрілі ініціативи мера Віталія Кличка, оскільки більше не довіряють йому, і це стало чітко зрозуміло на останньому засіданні Київради, де відбувався справжній цирк. І влаштували його Кличко і його поплічники-директор Департаменту фінансів КМДА Володимир Репік, директор Департаменту економіки Наталія Мельник і голова кличківської фракції Андрій Странніков", - заявив блогер.

Як приклад він навів ситуацію, що склалася на останньому засіданні Київради.

"При розгляді проекту внесення змін до бюджету Києва Репік і Мельник не могли нормально обґрунтувати цифри, назвати конкретні об'єкти на дофінансування. Звернув на це увагу депутат Вадим Васильчук, який уточнив, що цифри вимагають коригування. Але у" посіпак " Кличко завжди одна відповідь-не всі бюджетні підприємства потребують дофінансування. Цікаво виходить, так? При цьому уточнити, кому необхідне додаткове фінансування зі столичного бюджету Репік не зміг. В результаті Київрада голосування за підозрілі бюджетні правки закономірно провалила", - зазначив експерт.

За його словами, ще більш кумедна історія вийшла під час голосування за зміни до програми "Електронна столиця".

Популярні новини зараз

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

“Поплічники Кличка навіть не потрудилися представити депутатам проект заздалегідь. Мабуть, сподівалися таким чином протягнути його по тихому і "освоїти" ще трохи київського бюджету самостійно. Але і тут не вийшло, депутати не стали голосувати за кота в мішку. А що ж Кличко? Влаштував сцену і заявив, що рішення не приймаються через те, що депутати саботують голосування. Ні, Віталій Володимирович, вам просто не вірять!"- резюмував Кирило Сазонов.