Стало відомо про те, що українці стали сильно біднішими під час карантину. Кожна третя сім'я може дозволити собі тільки їжу.

Таким чином, повідомляється, що в такій ситуації людям не залишається нічого, крім як брати кредити і економити на самому елементарному. Такі дані були опубліковані Держстатом посилаючись на дослідження забезпеченості громадян.

Наприклад, мати 11 дітей в Київській області до карантину мала можливість допомагати іншим дітям і сім'ям в якості волонтера.

Зараз же, у неї немає можливості купити дітям все необхідне в школу, і тому вона вперше була змушена попросити допомоги У інших. Про це йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Шестикласниця Марія не знала з чим йти в школу, так як можливості купити рюкзак просто не було. Вона головна помічниця мами. Годує братів і одягає їх, поки мама зайнята.

Популярні новини зараз

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Показати ще

Дівчинка звикла до труднощів, однак, все ж переживає, що однокласники будуть над нею сміятися через сформоване фінансове становище.

Батько сімейства працював відразу в декількох місцях, але, у зв'язку з карантином позбувся додаткового заробітку. І ось, багатодітні батьки пішли на відчайдушний крок, і були змушені взяти кредит.

Згідно з опитуваннями Дитячого фонду ЮНІСЕФ, 69% українців відчули наслідки карантину. А згідно з опитуваннями Держстатистики, кожна третя сім'я відмовляє собі у всьому необхідному, крім їжі. Ще третина українців, якби не криза, витратили б насамперед гроші на лікування.

Раніше портал " Знай.ІА " писав - Кличко пророкує киянам "інфекційний вибух": "Дійшлись"

Також портал " Знай.ІА " писав - Карантин в Україні: українців попередили про продовження, чого чекати після 31 Жовтня

Також портал " Знай.ІА " писав, що Жириновський став піддослідним щуром лікарів Путіна, почалася побочка: "Загубили Діда"