У топ 3 найдорожчих локацій Києва, де ціни на квартиру стають захмарними, потрапила станція метро "Хрещатик". Тут, за оцінкою Будобзора, середня ціна на квартиру в новобудові досягає 143 688 грн. за кв. м.

Недалеко йдуть станції метро "Льва Толстого" і "Кловська" - в першому випадку один квадратний метр обійдеться приблизно в 70 000 грн, у другому - 102 610 грн.

Зовсім поруч і по розташуванню, і за ціною - метро "Олімпійська". Щоб тут оселитися, потрібно бути готовим викласти 65 519 грн. за метр квадратний.

Разом з тим самі бюджетні квартири знаходяться ближче до кінцевих станцій метро - "Червоний хутір", "Академмістечко", "Героїв Дніпра".

Популярні новини зараз

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф

Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект

Показати ще

В Україні може зрости безробіття через карантинні обмеження. Що згідно з макроекономічним прогнозом Кабміну, через карантинні обмеження кількість безробітних в Україні може зрости до 5 мільйонів.

Після першої хвилі карантину в Україні нарахували майже 500 тисяч безробітних. За словами експерта Ukraine Economic Outlook Михайла Кухара, це лише офіційні цифри.

Нагадаємо, що зараз у столиці ринок нерухомості переживає не найкращі часи через покупки квартир у новобудовах на початковому етапі будівництва та стрімке падіння цін

Як повідомляв портал "Знай.uа", в Україні переглядають умови надання субсидій для оплати комунальних послуг.

Також, "Знай.uа" писав, що підвищення мінімальної зарплати заплановане на осінні вибори, спричинить за собою низку змін в українському суспільстві.