Страшна НП, яка могла обернутися найстрашнішим результатом, сталася в понеділок ввечері, 14 вересня. Недалеко від станції метро "Мінська" дитина вирішила покататися ззаду тролейбуса із зовнішнього боку, і мало не потрапив під колеса автомобіля, який їхав слідом.

Про це на своїй сторінці в Facebook пише група Dtp.kiev.ua.

Підліток спробував піднятися на сходи тролейбуса і вибіг на проїжджу частину. Хлопчик не встиг вхопитися, зістрибнув і втік. На щастя, водій, що їхав позаду, встиг скинути швидкість.

"Дитина намагалася вчепитися за тролейбус але сил не вистачило. Благо автомобіль, що їхав слідом, передбачив ситуацію і збавив. Пацан втік", - пишуть в мережі.

Нагадаємо, Знай писав, що в Києві проходять лікування три курсантки, на яких наїхав п'яний майор. Батьки дівчат розповіли, що ампутовані кінцівки у їхніх дочок - не просто від того, що майор наїхав на них, а від того, що він кілька разів переїхав дівчат, намагаючись виїхати з місця події.

Популярні новини зараз

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Також Знай повідомляв, що під Києвом виявили 12-річного водія на Ланосі. Він катав своїх друзів. Автор запису Сергій Гусак розповідає, що брав участь у веломарафоні і якраз зупинився перекусити, коли помітив юного "Шумахера".

Нещодавно Знай повідомляв, що у Львові в п'ятницю, 21 серпня, на території однієї з парковок на проспекті Червоної Калини автомобіль збив 10-річну дитину. Аварія сталася приблизно о 15: 20.