На Київщині, у Бориспільському районі, було виявлено тринадцятьох нелегальних мігрантів з Китаю. Про це повідомили у Національній поліції. Рейд було проведено спільно зі співробітниками Державної міграційної служби України та Державної служби України з питань праці.

Як зазначається, нелегали, що проживали в кошмарних умовах, на Київщині займалися вирощуванням сільськогосподарської продукції. Під час перевірки, яка здійснювалася правоохоронцями у співпраці зі співробітниками Державної міграційної служби України та Державної служби України з питань праці виявилося, що «гості» з Китаю перебувають в нашій державі незаконно – термін дії їхніх дозвільних документів давно скінчився.

Фото: ГУ НП

Виявилося, що майже рік тому громадянин Китайської Народної Республіки прилетів до України, де зайнявся вирощуванням сільськогосподарських культур. Для цього він орендував під Києвом 10 гектарів землі сільськогосподарського призначення.

У своєму господарстві підприємець побудував імпровізоване житло для своїх працівників, які, по суті, опинилися в рабстві у співвітчизника. Умови їхнього проживання були нестерпними. Робітники мали вирощувати та збирати урожай.

Популярні новини зараз

В Україні оновили правила для виїзду за кордон

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги

60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину

Показати ще

Щодо всіх іноземців-нелегалів склали адміністративні протоколи за ст. 203 (Порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні та транзитного проїзду через територію України) кодексу України про адміністративні правопорушення.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що На Закарпатті спіймали переляканого нелегала - тікав лісами до Європи. Невідомого помітив прикордонний патруль Чопського загону, який ніс службу поблизу населеного пункту Гута Ужгородського району. Іноземець намагався втекти від наряду та сховатися у лісі, проте його розшукали і затримали за допомогою службового собаки прикордонників.

Також портал «Знай.uа» писав, що На Закарпатті бравий пес змусив чоловіка "кинути курити" - дай п'ять, Рекс. Під час огляду мікроавтобуса марки «Мерседес», яким на виїзд з України прямував 41-річний громадянин України, на наявність сховку з тютюном вказав службовий собака прикордонників.

Також портал «Знай.uа» писав, що На Хмельниччині заборонили годувати безхатченків - помруть від голоду, мріючи про кісточку. За підгодовування котів та собак на вулицях міста штрафують – від 300 до 1360 гривень