У Києві провели опитування, у якому кияни мали назвати найчистіший район рідного міста. За результатами опитування таким було визнано Деснянський район, повідомили у місцевій РДА, посилаючись на сервіс «OLX Україна».

Крім того, киян питали, який район столиці вони вважають найкомфортнішим для проживання.

Відповідаючи на питання про чистоту району, містяни мали дати оцінку за п'ятибальною шкалою.

Відповідно, перше місце в рейтингу посів Деснянський район із результатом у 3,29 балів. За ним йде Шевченківський район із 3,14 балами. Третє місце – у Дарницького району із 3,11 балами.

Найбільш безпечним районом містяни визнали Шевченківський, найнебезпечнішим – все той же Деснянський.

Популярні новини зараз

Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський

Показати ще

В загальному рейтингу комфортності лідером став Шевченківський район – 3,38; на другому місці - Оболонський район – 3,28 балів. Замикає трійку лідерів Дніпровський район – 3,271 бал.

Далі йдуть Дарницький (3,269), Деснянський (3,26), Солом’янський (3,23), Печерський (3,19), Голосіївський (3,15), Святошинський (3,083), Подільський (3,08) райони.

Раніше портал " Знай.ua " писав про те, що Тернополяни б'ють на сполох через тріщини в будинку - під'їзд відокремився, скоро завалиться

Також портал " Знай.ua " писав, що Дана Борисова повідала правду про Єфремова після фатального ДТП: "сьорбав вино все інтерв'ю"

Також портал " Знай.ua " писав, що Озвіріла викладачка розстріляла чоловіка і дочку, а собі пустила кулю в скроню-кривава трагедія потрясла Україну