Кандидат на пост столичного градоначальника Ірина Верещук накинулася на чинного мера зі «страшною» критикою – той нібито не вміє вести сторінку в молодіжній соціальній мережі Tik Tok. Відповідний ролик вона опублікувала в тій же соцмережі.

На думку Верещук, київський мер веде сторінку неправильно. Вона вирішила показати, як, на її думку, потрібно вести соцмережу.

"Ех, Віталік! Як же ви збираєтеся вести за собою місто, якщо не вмієте вести Tik Tok. Я покажу, як потрібно!» ,- заявляє кандидат у мери.

У своєму ролику вона з кам'яним обличчям сідає на диван, бере в руки черевик і миттєво «переодягається» в наряд для прогулянок на вулиці. Цим вона повторює прийом, популярний серед користувачів даної соцмережі.

У телеграм-каналі PavlovskyNEWS навіть спантеличилися питанням, А чи потрібно вміння особисто вести соцмережі майбутньому меру Києва?

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

«Як ви вважаєте, для столичного градоначальника така здатність є важливою?",- "- Так. Мер все повинен вміти", " ні. Нехай краще вільний час витрачає на вирішення міських проблем», - пишуть автори опитування.

Нагадаємо, українська столиця очолила антирейтинг з корумпованості сфери будівництва. У цьому можна переконатися, подивившись результати щорічного дослідження рівня корупції в будівельній галузі України, проведеного "Українським клубом нерухомості" за підтримки "Конфедерації Будівельників України". Так, будівельна галузь в Києві корумпована на 86,7% (у 2019 році цей показник дорівнював 58%).

Зазначимо, що мер Києва Віталій Кличко зумів протягнути рішення про те, щоб виділити компанії "смотрящего" Дениса Комарницкого 400 мільйонів гривен, незважаючи на обурення деяких депутатів.

Нещодавно Віталій Кличко потрапив під гарячу руку Верещук: "Здається, у когось проблеми з арифметикою. Або з бажанням розбиратися з нагальними проблемами киян" , - заявила "слуга".