Ранок четверга, 24 вересня, в центрі Києва почався незвично: на Хрещатику прямо навпроти входу в метро два блогери влаштували БДСМ-перфоманс, в якому брали участь напівроздягнені дівчата.

Про це розповіли в Telegram-каналі "Київ зараз".

Автор відео розповів, що київські блогери заклалися, хто з них зможе умовити більше дівчат роздягнутися серед білого дня посеред вулиці в самому центрі Києва.

Пізніше забава отримала відтінки БДСМ, коли один зі сперечальників почав шмагати дівчат батогом і пропонував зробити те ж саме здивованим перехожим. Судячи з відео, в перфомансі погодилися взяти участь як мінімум сім дівчат. Хто переміг у суперечці і що за участь отримали дівчата - залишилося за кадром.

Тим часом у харківській підземці стався курйозний інцидент, який очевидці не скоро зможуть забути. Так, дві пасажирки вирішили влаштувати гарячі розваги просто у вагоні метро. Подружки вирішили імітувати статевий акт просто на очах у людей у громадському транспорті. Жінки були в захисних масках на обличчі, а чоловік, що сидів поруч явно був не проти того, що відбувається і залишився задоволений "перформансом".
Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як харків'яни масово "чхають" на масковий режим у метро.

Популярні новини зараз

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, у Києві малолітки на скейтах тероризують перехожих, в хід йдуть газові балончики.

Також портал Знай.uа писав, що у київському метро чоловік стояв на платформі з ножем і погрожував усім навколо порізати себе.