У Києві обговорюють підлітка, який хвалиться тим, як він розмальовує графіті стіни будинків, магазини та рекламні бокси. Відео своїх "подвигів" він оприлюднив у популярній серед молоді соцмережі.

"Цей підліток думає, що робить щось нереально круте?",- запитують у своїх підписників у співтоваристві "Київ Оперативний" в соціальній мережі Facebook, розміщуючи ролик хлопчини.

«Я б руки відрубувала за таке, пообмальовували вже все. Хочеш малювати, купи папір і малюй вдома», «Було б круто глянути ролик, де він це все відмиває", "На виправні цього дрібного шкідника... Нехай користь приносить", "Тисяч 20 приписали б штрафу батькам, швидко б чадо своє виховали", - обурюються кияни.

"Кому там подобається це, то нагадую, що зафарбування, відмивання працівниками ЖЕКу проходить за наші податки...",- нагадують вони.

"А взагалі красиво, але не в правильних місцях», «Краще б пики депутатів розмалював, була б хоч якась користь»,-вважають деякі.

Популярні новини зараз

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

"Багато негативних коментарів... Хто б запропонував розвивати чувака? Наприклад: знайти і не лаяти, а пояснити і запропонувати варіант з прозорою плівкою, на якій він може малювати, або запропонувати йому пару стін, яким пора б оновитися...", "Не дитини вина, вихованням хто займався?",- захищають юного художника інші городяни.

"Живу в приватному будинку, на моєму паркані висить великий красивий банер із зображенням коня, що скаче, і контактами кінного клубу моїх друзів. Регулярно відмиваю з банера ось такі каракулі, а також рекламу Телеграм-каналів з наркотою, намальовані маркером. Зловила б, штовхла б мордою в паркан, поки юшкою не вмилися!» ,- поскаржилася в коментарях киянка.

Нагадавши, Знай писав, що львів'яни скаржаться на перевірки у громадському транспорті.

Також Знай повідомляв, що в Києві водій тролейбуса накинулася з кулаками на молодого хлопця.

Нещодавно Знай передавав, що у Львові водій маршрутки показав зразковий громадський транспорт.