Стало відомо про те, що під Києвом п'яний водій автомобіля Toyota протаранив Tesla з дитиною в салоні.

Таким чином, повідомляється, що позашляховик врізався в сучасний електрокар Tesla, в салоні якого перебувала дитина.

Сталося це в неділю, 27 вересня в селі Гатне, що в Києво-Святошинському районі. Машина Toyota Land Cruiser Prado протаранила кілька В автомобілів, а також врізався в паркан на парковці супермаркету

Про це повідомили в співтоваристві dtp.kiev.ua

Як з'ясувалося пізніше, водій поводився неадекватно. Він був дуже п'яний, і протаранив Tesla, всередині якої знаходилася дитина. Постраждала і маршрутка, і ще кілька автомобілів. В кінці він врізався в паркан і бордюр.

Популярні новини зараз

Київстар відреагував на безмежні питання щодо підвищення тарифів: "Довго утримувався від цього..."

Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Показати ще

Зупинити його вдалося після ДТП на парковці «МегаМаркету». Без колеса він вже не зміг звідти виїхати. Свідки розбили скло і витягли звідти водія.

Нагадавши, у Харкові дружина радника голови Сумської облдержадміністрації влаштувала п'яну ДТП. Дівчина за кермом Audi A3 врізалася в припарковану Honda і перекинулася.

Як повідомляв портал Знай.ІА, на автодорозі "Львів-Ужгород" сталася жахлива ДТП: водій не впорався з керуванням і протаранив двох комунальників, які ремонтували дорогу. Один з працівників загинув, другий отримав травми, його госпіталізували.

Також портал Знай.ІА писав, що під Києвом соратниця Зеленського збила дитину на шаленій швидкості, цинізм зашкалює: "я тебе бл**ь, с**а урою".