У середу, 30 вересня, в Києві очікується дуже вітряна погода.

Про це йдеться в повідомленні Українського гідрометцентру. Так, синоптики відзначають, що пориви вітру сягатимуть 15-20 местров на секунду.

Якщо такий "напад" застав вас на вулиці, постарайтеся сховатися в найближчому приміщенні і триматися подалі від високих дерев, особливо тополь. В екстреній ситуації киян просять звертатися за номерами 101 і 103.

Нагадаємо, у Карпатах зафіксували перший сніг. Про це повідомили у Чорногірському гірському пошуково-рятувальному посту. «Станом на 8:55 27 вересня 2020 на горі Піп Іван Чорногірський температура повітря становить 0 градусів за Цельсієм, вітер південно-західний, 10-12 метрів на секунду, хмарно, дощ з мокрим снігом, обмежена видимість до 100 метрів», - повідомляють рятувальники.

Також нагадаємо, бабине літо в Україні, коли вдасться насолодитися теплом.

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

До речі, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке ставатиме сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв Знай. ua, погода в Україні на 23 вересня побалує теплим сонечком.

Також Знай. ua писав, що у Києві очманіла стихія накоїла бід, машини в друзки, дахи на асфальті. На одній з багатоповерхівок ураган ледь не зніс половину покрівлі з балконів на верхньому поверсі.