З початку 2020 року в київській підземці 30 разів помічали зацеперів - любителів покататися на даху поїзда або зовні вагона.

Про це під час брифінгу заявив столичний градоначальник Віталій Кличко.

Так, мер зазначив, що 15 екстремалів вдалося зловити, на них склали адміністративні протоколи. В основному сумнівним способом розважитися займаються підлітки або чоловіки віком від 16 до 24 років.

Кличко звернувся до правоохоронців з вимогою посилити контроль над ситуацією, аби убезпечити пасажирів метрополітену.

Нагадаємо, в Києві ввечері 28 вересня зупинили потяги підземки. Чоловік потрапив під потяг, інцидент трапився між станціями метрополітену "Видубичі" та "Славутич". Відразу між станціями було знято напругу та припинено рух. Чоловік помер на місці події. Зачепером, який потрапив під поїзд метро у Києві та загинув, виявився 29-річний мешканець міста Ужгород. Чоловік на одній із станцій заліз на дах потяга, а коли той рушив, зачепер впав та від численних травм помер на місці.

Популярні новини зараз

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Показати ще

Раніше портал Знай.uа писав про те, що рідні загиблого в авіакатастрофі під Харковом військового зворушили українців спогадами: "Олежка підкорив небо і залишився там"

Також портал Знай.uа писав, що Харків прощається із загиблим у катастрофі курсантом: море сліз і військові залпи, ридають навіть генерали

Також портал Знай.uа писав, що дніпрянка з великим серцем доглядає за могилами, на які начхали навіть родичі: "А хто, як не я?"