В одному з районів Києва тротуар перетворили на парковку для автомобілів за допомогою банки фарби. Про це повідомляють у спільноті «Київ Оперативний» у соціальній мережі Facebook.

"На вулиці Білицькій хтось просто взяв і намалював паркувальні лінії на тротуарі. Як тут пройти тепер, не виходячи на проїжджу частину?", - обурюється автор повідомлення.

На опублікованому фото - тротуар, розмальований під парковку, який зайнятий кількома автомобілями.

"Можливо, громада того району прийняла таке рішення... З одного боку автомобілі, а з іншого пішоходи...", "Прибудинкова територія ОСББ-хто платить, той і замовляє музику", - допускають кияни.

Популярні новини зараз

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Показати ще

«Наочний приклад. Спочатку купують квартири без парковок, потім намагаються робити парковки... Сумно це все...", "Навіть не помічав, що там тротуар є, всі по дорозі ходять там і так. І це ж не вулиця в прямому сенсі, а заїзд у двір», - відповідають коментатори незадоволеним.

"Пішоходам залишається тільки домалювати ще дві лінії, шириною в 1-1,5 м посередині дороги, так би мовити позначити пішохідну зону, і ходити по проїжджій частині в "своїй смузі"», «Трансформаторну підстанцію загородили сміттєвими баками і автомобілями. Як під'їхати спецтранспорту? Знести її (трансформаторну підстанцію), нафіг потрібна?", "По капотах", "Київ - місто можливостей", - зазначають деякі.

Нагадаємо, раніше Центр Львова закидали сміттям-голуби, недоїдки і сморід на кілометр

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Харкові в "Малятко" встромили сокиру посеред вулиці, дикі кадри

Також «Знай.uа " писав, що На харківському Металісті виросла гора сміття-комунальники Кернеса ненавидять футбол