У Києві поліція затримала мотоцикліста, який здійснив кілька пострілів у бік перехожих. Про подробиці події розповідає прес-служба Патрульної поліції Києва в Facebook.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що інцидент стався в суботу, 3 жовтня, близько 21:00. На гарячу лінію "102" звернулися стривожені городяни з повідомленням про стрілянину на вулиці Казимира Малевича в Голосіївському районі столиці. За словами очевидців, невідомий мотоцикліст, який проїжджав повз, здійснив кілька пострілів у бік перехожих і зник у напрямку вулиці Антоновича.

Співробітники патрульної поліції помітили схожий за орієнтуванням мотоцикл на вулиці Діловій. Водій двоколісного проігнорував прохання правоохоронців зупиниться і спробував від них втекти. Однак, в ході погоні він врізався в службовий автомобіль Toyota і травмував ногу. При ньому поліцейські виявили предмет, схожий на зброю.

Правоохоронці надали зловмиснику домедичну допомогу та викликали бригаду швидкої допомоги. На місце прибула слідчо-оперативна група для з'ясування обставин.

Популярні новини зараз

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить

Показати ще

За фактом справи в Управлінні патрульної поліції Києва відкрили службове розслідування.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що в Києві чоловік вистрілив у поліцейського, який прийшов з обшуком.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Києві затримали жінку, яка більше десятка разів повідомляла про неправдиве мінування одного з вищих навчальних закладів столиці.

Також Знай.иа писав, що на Південному вокзалі Києва сталася стрілянина, в якій серйозно постраждала людина.