Стало відомо про те, що в Києві в центрі міста пройшла масова акція. Зоозахисники вимагають заборонити хутряне виробництво і цирк з тваринами.

Таким чином, повідомляється, що через заборону звіроферм в Європі їх почали переносити в Україну.

"Я не шуба" і "Цирк без тварин" - з такими слоганами пройшов Всесвітній день тварин у центрі міста на Майдані Незалежності. Туди вийшли більше двох сотень людей, серед яких були помічені навіть знаменитості.

Сніговий лис Альк повинен був стати хутряним коміром, проте в день смерті зоозахисники його врятувати. У дикій природі ця порода не виживає, тому вже три роки він живе вдома у Насті.

Представники громадських організацій та просто небайдужі кияни вийшли на площу для того, щоб нагадати владі про проблеми експлуатації та знущання над тваринами.

Популярні новини зараз

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

Серед важливих заборон-заборонити цирки з тваринами, а також контактні зоопарку.

Також, Учасники акції виступили за захист бездомних і домашніх тварин.

"Вимога сьогоднішньої акції - це прийняття закону за заборону шкуродерень в Україні. Вже є законопроект, але він лежить давним-давно і чекає розгляду і схвалення. Ми вирішили нагадати можновладцям, що є класні законопроекти і їх треба прийняти", - каже співорганізатор акції Наталія Шевчук.

Нагадаємо, раніше малолітні шкуродери з Хмельницького потрапили на відео: "дивись, Він корчиться!"

Як повідомляв портал "Знай.иа" , шкуродерка із Запоріжжя задумала десятки тварин і спробувала вийти сухою з води-адвокат не допоміг.

Також "Знай.иа" писав про те, що у Харкові сектанти-шкуродери влаштували концтабір собаці, замучивши до смерті-рятувати вже було нікого