Алла Пугачова стала бабусею вже вп'яте. Тепер радісну звістку Примадонні приніс її племінник Владислав. У його родині народилася дочка, яку назвали Євгенією. Насправді народження дитини відбулося ще в серпні, але сім'я племінника Алли Борисівни ретельно приховувала цю новину. Це вже друга дитина в сім'ї Владислава, першого сина назвали Євгеном.

Владислав Пугачов одружився з бухгалтеркою з Казані Гузель влітку минулого року. А нещодавно в молодій родині сталося поповнення - Гузель подарувала племіннику Примадонни довгоочікувану донечку. За словами інсайдерів, поповнення подружжя чекало тільки восени.

"Але Гузель несподівано потрапила в реанімацію, пролежала там місяць, і малятко народилося раніше — 3 серпня. Влад дуже переживав, але дівчинка абсолютно здорова", — розповіли в оточенні пари.

Батьки воліли тримати в секреті радісну новину і лише вчора, 14 жовтня, відкрилися публіці. Гузель зізналася, що про народження п'ятої внучки не знала навіть сама Алла Борисівна.

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Показати ще

Новоспечена мама також підтвердила, що дівчинку назвали красивим ім'ям Євгена, а в мережі вона опублікувала її перший знімок. Користувачі вже активно порівнюють новонароджену з Владиславом та бабусею.

перше фото п'ятої онучки Пугачової, фото Instagram

"Так донька на тата схожа. Це ж знак особливий. Вам судилося жити і берегти свої сімейні стосунки"; "Вітаю! Здоров'я, щастя, і всього найкращого малятку"; "Бережіть любов і щастя, що вам дано", - пишуть підписники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у родині Пугачової знову поповнення

Як повідомляв портал Знай.ua, в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.

Також Знай.ua писав, колишня дружина Володимира Кузьміна розповіла про дітей Пугачової від нього.