Чергова злива 17 Жовтня перетворила вулиці Києва на вируючі потоки, що змітають все на своєму шляху. Городяни знімають те, що відбувається на відео і публікують в соцмережах.

Зокрема, на перехресті вулиць Автозаводської та Пріорської потонули два автомобілі. Через подію автомобільний рух на зазначених вулицях було паралізовано.

Жителі Києва вишикувалися у величезні черги в очікуванні маршруток, які не могли проїхати через затори. Люди промокли і замерзли.

На вулиці Стеценка машини буквально "вплав" переправлялися через величезні калюжі, а багато водіїв воліли об'їхати затоплену дорогу по тротуарах.

На вулицях Новопирогівській, Сирецькій, Кирилівській і Копилівській теж плавали машини, маршрутки і перехожі. На Кирилівській завмер навіть рух трамваїв.

Популярні новини зараз

Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку

Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Показати ще

"На Миропільській те саме... Якась жесть, на цьому відрізку дороги так завжди, коли сильні дощі", - пишуть в коментарях до відео кияни.

"Листя забило водостоки. Але на Стеценка таке завжди. Я іншого не пам'ятаю, хоча живу вже на білому світі давно», «Кличкувеличезний привіт, краще б цим займався, за 5 років ні хріна не зробив», - обурюються городяни.

Після затяжного бабиного літа в Україні прийде різке похолодання: в кінці тижня країну накриє дощами і поривчастим вітром. У деяких областях температура впаде до + 5 градусів.

Раніше портал Знай.ІА писав про погоду на 15 Жовтня для всієї України: тепло і сонце мине відразу кілька областей. Жителі західних регіонів України замерзнуть від холоду і дощів.

Також портал Знай.ua писав, що снігові зими українці бачитимуть раз на 10 років, експерт назвала причини: "незворотні зміни" Температура повітря в Україні, як і в усьому світі надалі буде тільки зростати. Якщо середня річна температура повітря підвищиться більш ніж на два градуси, це призведе до незворотних змін в атмосфері і всій кліматичній системі.

Також портал Знай.ua писав, що Львівщину засипало снігом на Покрову. У соціальних мережах почали ділитися незвичайними як для Жовтня фотографіями з курорту "Захар Беркут".