У Київській області, в місті Біла Церква, розшукують 13-річну дівчинку, яка зникла під час візиту до магазину із матір’ю. Про це повідомляє Служба розшуку дітей при поліції області.

Як зазначається, розшук неповнолітньої ведеться силами Білоцерківського відділу поліції. За інформацією правоохоронців, малолітню Озадовську Мирославу 2007 року народження востаннє бачили 16 жовтня, близько 16:30. Тоді вона перебувала з матір'ю у магазині "Фуршет", що розташований на вулиці Митрофанова, 8, у місті Біла Церква. Звідти дитина зникла у невідомому напрямку.

Наразі зв’язку із нею у рідних немає. Раніше дівчинка вже зникала з дому.

Прикмети дитини: виглядає на 14-15 років, зріст 169 сантиметрів, середньої статури. Волосся фарбоване в каштановий колір, обличчя овальне, очі карі.

Фото « " Київ Оперативний»

Популярні новини зараз

Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами

Цибуля тепер – у подарунок: українські фермери масово позбавляються овочу

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Показати ще

На момент зникнення була одягнута в куртку сірого кольору, чорну кофту і такого ж кольору джинси, чорні кросівки з оранжевим "язичком".

Всіх, хто володіє інформацією щодо місця перебування дівчинки, просять повідомити про це до поліції за номером спецлінії поліції «102».

Нагадаємо, раніше На Тернопільщині розшукують пенсіонера у бордовій сорочці-пішов по гриби

Як повідомляє портал «Знай.uа» На Харківщині розшукують хлопця з великими очима-вийшов з дому і зник

Також «Знай.uа " писав, що На Львівщині пенсіонер пішов за грибами і зник-перелякані собаки повернулися додому без господаря